Velkommen til en verden
af sport, arbejde og fritid

Der er ikke noget, vi ikke kan klare, om du skal på banen og svede eller skal ud i en jobsituation for at vise firmaets navn og image frem, eller måske bare slappe af. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Vi arbejder med alle de velkendte brands indenfor sport og profil, krydret med brands som kun fås hos Sportigan.

Sport

Vi har kæmpe erfaring i at levere alt til klubber indenfor stort set alle sportsgrene og står klar til at hjælpe din klub med en effektiv og billig løsning.

Vi tilbyder beklædning til alle former for sport og vi kan også tilbyde specielle produktioner, så intet er umuligt her – udover dette kan vi servicere med alt fra præmier, gavekort, plejemidler, bolde, kegler, overtræksveste etc.

Firma/Profil

Vi er selv lokale og ved hvad det betyder at vise firmaets navn og image på en god måde. Vi kender sikkert også de fleste firmaer i lokal området og har allerede der en god fornemmelse af, hvad der skal til for at netop dit firma eller institution bliver set i lokalområdet på den bedste tænkelige måde.

Hvem er vi

Sportigan Klub og Erhverv er en landsdækkende sportskæde, som har gjort det til sit speciale at arbejde lokalt, og ydermere sørge for at økonomien bliver lokalt. Priser forhandles individuelt og alle priser i kataloget er excl. moms.

Kom ned til os og prøv os af – nærhed til lokalområdet – nærhed til de behov I har, gør at vi har tid til at skræddersy din opgave til lige præcis det du har af ønsker. Vi går heller ikke af vejen for en lille snak om holdets præstation i weekenden, eller hvordan det går med virksomheden – så kontakt eller læg vejen forbi Sportigan Klub & Erhverv i dit lokalområde.

Sooommer, sommer og sol….. står for døren.

Vi har samlet de skønneste sommerhilsner i dette katalog, så I kan komme i sommerstemning.
Lad dig inspirere og kontakt os endelig for spørgsmål, råd eller vejledning.

OBS: Bemærk at alle priser er vist ekskl. moms

Skal vi også hjælpe jer i mål?
Så kontakt en af vores lokale forhandlere lige her

Teejays 2023

Profilbeklædning og firmatøj skaber den værdi der skal til netop for jer, så I bliver set i lokalområdet på den bedst tænkelige måde. Vi er selv lokale og ved hvad det betyder at vise jeres navn og image på en god måde. 

Vores kendskab til lokalområdet kan komme jer til gode, når vi sammen kan skræddersy den bedste løsning for netop jeres arbejdsplads.

VI FINDER ALTID EN LØSNING.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Find din nærmeste forhandler her 

Racket 2023

Vi har samlet det bedste fra vores leverandører indenfor ketchersport, og står klar til at hjælpe dig og din forening med nyt udstyr. 

 Hvad enten I er til padel, badminton, bordtennis eller tennis, så står vi klar til at hjælpe jer, og give jer et godt råd med på vejen. 

Det er naturligvis ikke alt, vi har med, så er der noget du savner, er vi ikke længere væk end en kort køretur eller et opkald.  

Skal vi også hjælpe jer i mål?
Så kontakt en af vores lokale forhandlere lige her

Klubkatalog 2023

DEN LOKALE KLUB, FORENING ELLER
VIRKSOMHED.

Vores nærvær i lokalsamfundet gør os til en stærk samarbejdspartner, og der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare. I dette katalog finder du alt, du behøver til at styrke holdånden i din klub eller i din virksomhed.

Hvad enten det er spillertøj, profilbeklædning, løbetøj eller tilbehør finder du lige det, I skal bruge til netop jeres behov.

Og har du en specialopgave, eller kan du ikke finde det, du leder efter her i kataloget, så tøv ikke med at tage fat i os.

VI FINDER ALTID EN LØSNING.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Find din nærmeste forhandler her 

Gavekatalog 2022

EN GAVE ER IKKE BARE EN GAVE
En gave symboliserer omtanke, taknemmelighed og anerkendelse af et andet menneske.

Med gavekataloget fra Sportigan Klub & Erhverv er du godt på vej til at finde det helt rigtige til lige netop dit behov.

Vi har samlet alle gode gaveideer ét sted, hvad enten du er på udkig efter en jubilæumsgave, fødselsdagsgave, julegave eller til andre særlige lejligheder.

Kort sagt har vi gaver til alle lejligheder og til alle medarbejdere. Vælg blandt andet mellem kvalitets elektronik, flot køkkengrej, lækker profilbeklædning samt fedt sportsudstyr fra alle de store sports- og designmærker.

Kommer du i tanke om en gave, som vi ikke har i kataloget, men som du ved, DIN gavemodtager vil blive glad for, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi på bedste vis forsøge at finde en løsning.

Find din nærmeste forhandler her

Ama’r Sport

Sportigan Nordborg

Lima Sport

Sport & Profil Odense

Sportigan Auning

Sportigan Bogense

Sportigan Brovst

Sportigan Brædstrup

Sportigan Ebeltoft

Sportigan Egtved

Sportigan Faaborg

Sportigan Farsø

Sportigan Give

Sportigan Hadsund

Sportigan Hedensted

Sportigan Helsinge

Sporten Hirtshals

Sportigan Hurup Thy

Sportigan Hvalsø

Sportigan Høng

Sportigan Klub & Erhverv Assens

Sportigan Klub & Erhverv Sakskøbing

Sportigan Lemvig

Sportigan Løgstør

Sportigan Løgumkloster

Sportigan Nykøbing Mors

Sportigan Nørre Nebel

Sportigan Præstø

Sportigan Randers

Sportigan Ringkøbing

Sportigan Støvring

Sportigan Sæby

Sportigan Thisted

Sportigan Thyborøn

Sportigan Tørring

Sportigan Viborg

Sportigan Videbæk

Sportigan Vildbjerg

Sportigan Vinderup

Sportigan Ærø

Sportigan Ølgod

Tøjhuset Nibe

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 3021 3880 eller gør brug af kontaktformularen i højre side.