Skip to main content

Bliv elev i Sportigan

Du behøver ikke være elitesportsudøver for at blive elev i Sportigan. Men er du på udkig efter en fremtid i dansk detailhandel og sportsinteresseret, vil du sikkert føle dig rigtig godt hjemme hos os. Ikke mindst fordi vi giver dig en af landets bedste detailuddannelser, der sikrer, at du kommer til at prøve kræfter med alle fagets discipliner.
Hvis du brænder for sport i din fritid, kan du se frem til et spændende job.

Sportsbranchen er nemlig en levende og dynamisk branche, der altid er i bevægelse og som elev i Sportigan bliver du en del af et aktivt fællesskab

Gennem vores uddannelsesprogram møder du en masse mennesker fra vores butikker landet over og kommer til at stifte bekendtskab med alle discipliner indenfor moderne butiksdrift. Du får med andre ord en af de bedste uddannelser indenfor detailhandel og masser af fremtidsmuligheder.

UDDANNELSENS VARIGHED
Uddannelsens varighed er afhængig af, hvilke forudsætninger du har.
Hvis du har en 2-årig HG2, GF2, HHX med 5 ugers grundforløb, EUD detail, er student med HG-overbygning eller har en EUX tager uddannelsen 2 år.
Hvis du har andre forudsætninger, vil uddannelsens varighed være afhængig af disse.

UDDANNELSESFORLØB
Uddannelse veksler mellem uddannelse i en af vores butikker og skoleophold.
I butikken lærer du om sportsprodukterne og vores fokusområder, ligesom du bliver uddannet inden for varedisponering, indkøb og butiksdrift.
Endelig lærer du også om salg og markedsføring, og om kundebetjening.
I uddannelsesforløbet er der fire moduler á 14 dages skoleophold, hvor du lærer endnu mere om sportsprodukterne og om butiksdrift.

På skolen bliver du undervist af lærere, der har en pædagogisk uddannelse og selv er uddannede indenfor detailhandlen. Du bliver undervist i lokaler, der ligner butikker, og hvor der hele tiden kommer aktuelle og autentiske vareprøver.
Langt de fleste elever er indkvarteret på skolen i løbet af undervisningsmodulerne med alt, hvad det indebærer af faglige og sociale muligheder – og gode minder.
Du skal sidst i uddannelsen gennemføre en fagprøve.